A REVIEW OF بیماری سلیاک

A Review Of بیماری سلیاک

A Review Of بیماری سلیاک

Blog Article

سلیاک در هر سنی می‌تواند بروز پیدا کند و هیچ روشی برای درمان قطعی این عارضه وجود ندارد.

بیماری هایی نظیر سیروز کبدی و هپاتیت، نمک های صفراوی که به بدن در هضم غذا و جذب مواد مغذی کمک می کنند را حذف یا میزان آن را کاهش می دهند.

همچنین داشتن آگاهی و اطلاعات کافی بیمار در مورد مواد غذایی حاوی پروتئین گلوتن برای پیشگیری از بروز این حساسیت امری ضروری است.

تنها راه اساسی که برای درمان این عارضه وجود دارد، رعایت رژیم غذایی فاقد گلوتن است.

به واسطه آسیب روده در کودکان مبتلا به بیماری سلیاک، مجموعه ای از علائم ایجاد می شود که ممکن است در هر کودک متفاوت باشد.

برنج پخته و نرم شده (از برنج‌های فاقد گلوتن استفاده کنید)

همچنین بسیاری از مواد خوراکی فاقد گلوتن مانند نان، غلات، پنکیک، ناگت مرغ و حتی خمیر پیتزا نیز در فروشگاه‌ها وجود دارند.

پانکراتیت مزمن، سرطان لوزالمعده، انسداد در مجرای پانکراس یا فیبروز کیستیک نیز می توانند موجب روشن شدن رنگ مدفوع و زرد شدن مدفوع شوند. این بیماری ها موجب می شود از انتشار میزان مناسب آنزیمی که توسط لوزالمعده برای هضم تولید می شود، جلوگیری شود.

نمونه برداری از پوست نیز در تشخیص بیماری به پزشک کمک می‌کند. برای نمونه برداری، پزشک قسمت کوچکی از بافت پوست را برای بررسی در زیر میکروسکوپ جدا می‌کند.

اما شدت علایم بیماری سلیاک در نوزادان و کودکان نوپا بسیار ضعیف و قابل چشم‌پوشی است. به همین دلیل دل‌درد و ناراحتی کودک پس از مصرف این مواد، معمولا با یک نفخ و دل پیچه ساده، اشتباه گرفته می‌شود.

نشانه‌های سلیاک همیشه گوارشی نیستند و در بعضی افراد به شکل خارش پوست، ضعف، کم خونی و فقر آهن، کاهش تراکم استخوانها و پوکی استخوان، درد مفاصل، سردرد و ایجاد زخم در دهان ظاهر می‌شوند.

فال حافظ روزانه شنبه ۱۱ فروردین ۱۴۰۳ با معنی و تفسیر دقیق

انواع دارو درد معده؛ داروها، شربت‌ها و قرص‌های معده درد

.برای اینکه با اطمینان بگوییم که این بیماری باعث خطر مرگ زودرس در افراد می شود نیاز به تحقیقات بیشتری دارد. اما پیروی از یک رژیم غذایی فاقد گلوتن می تواند خطر مرگ زودرس در افراد را کاهش بیماری سلیاک و تشنج دهد.

Report this page